Productie publicitara IASI
Despre noi Produse Servicii Portofoliu Contact

firme luminoase

litere volumetrice

reclame cu leduri

printuri digitale

reclame cu tuburi spectrale

totemuri

panouri publicitare

signalistica interioara

signalistica exterioara

copertine si acoperiri terase

inscriptionari

confectii metalice

Despre noi

Am pornit la drum in 1992 cu mult optimism si curaj. Primii pasi nu au fost usori, piata neoferindu-ne la acea vreme tehnologiile si materialele de care aveam nevoie. Putini se incumetau atunci sa faca productie si mai ales intr-un domeniu aproape necunoscut la noi.

Am invatat multe mai ales experimentind, am muncit cu pasiune, am crescut alaturi de partenerii nostri an de an, ne-am depasit de multe ori limitele, am facut imposibilul pentru a ne respecta promisiunile. Am invatat ca dureaza ani ca sa castigi incredere dar o poti pierde foarte usor.

Constienti ca succesul este un mix de ambitie, implicare si seriozitate, am avut indrazneala de a spera dar si realismul de a sti ca el se construieste in timp, cu fiecare pas facut spre el.

De-a lungul anilor am investit in cladiri (birouri si spatii de productie proprii), in tehnologie (utilaje moderne pentru printare, plotare, gravura laser si CNC, debitare, stantare….), in mijloace de transport, in optimizarea fluxului de lucru si a relatiei cu partenerii nostri – clienti si furnizori.

Avem exigente ridicate si ambitia de a fi printre cei mai buni. Punem pret pe calitate, folosim materiale de top, gasim solutii, monitorizam  fiecare lucrare din faza de proiect  pana la finalul ei. Avem capacitatea  de a finaliza la termen proiecte indraznete.

In 2009 am initiat un proces de  rebranding al companiei, aceasta schimbandu-si identitatea de marca din A&C ELECTRIC GRUP in ACEL GRUP.

Incepem o noua cursa spre largirea portofoliului de clienti prin  imbunatatirea preturilor si gasirea solutiilor optime pentru bugete restranse.

Formular de contact
© 2010 ACEL GRUP - productie publicitara Iasi Site realizat de Brand Web Design